Inschrijvingen derde editie Rotterdam Night Walk geopend

images

De derde editie van de Rotterdam Night Walk vindt dit jaar plaats op woensdagavond 27 december. Deze unieke avondwandeling brengt de deelnemers in circa 7 of 12 km door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse stad. Na de feestelijke kerstdagen is het de perfecte gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te komen!

Nieuw parcours
Dit jaar hebben we gekozen voor een nieuw parcours tijdens de Rotterdam Night Walk. In plaats van dat we starten en finishen in de binnenstad, gaan we de andere kant op om Delfshaven en het westen van Rotterdam te ontdekken. Samen met het leuke entertainment langs het parcours zorgt dit voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad.

Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en versnaperingen onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish in de vorm van een wandelpin. De deelnemers starten wanneer het donker begint te worden, tussen 17.45 en 19.00 uur.

Stichting Jarige Job
Dit jaar is Stichting Jarige Job het goede doel van de Rotterdam Night Walk. Deze stichting zet zich in voor gezinnen in Nederland waarbij voor de kinderen een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school niet vanzelfsprekend is. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautjes, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Want ieder kind verdient een  verjaardag!

Jaarlijks vieren meer dan 100.000 kinderen hun  verjaardag met de hulp van Jarige Job. Hier kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk hun steentje aan bijdragen. Door middel van een donatie in het inschrijfformulier kunnen deelnemers Stichting Jarige Job steunen.

Inschrijving
De Rotterdam Night Walk is het perfecte (gezins)uitje op Derde Kerstdag. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis deelnemen. Kinderen tussen 6 en 11 jaar hebben een speciaal tarief. De inschrijving is vanaf vandaag geopend, je kunt je hier inschrijven.