Deze locaties ontdek je tijdens de Rotterdam Night Walk

images

27 december is het zo ver! Dan staat de gezelligste wandeling van het jaar op het programma, namelijk de Rotterdam Night Walk. Deze wandeling is een mooie afsluiter van de kerstdagen en de ideale manier om na al het lekkere eten weer in beweging te komen. In dit artikel maken we de eerste locaties bekend die onderdeel zijn van de avondwandeling.

De route start op de Grote Markt. Onderweg kom je veel bijzondere locaties tegen om vervolgens na 6 of 12 kilometer wandelen met een complete stempelkaart te finishen bij IJSvrij. Deze toffe locaties doen mee aan de Rotterdam Night Walk:

Tuin van Stadhuis
Uiteraard kom je tijdens de wandeling langs het Stadhuis van Rotterdam. We gaan daar een kijkje nemen in de tuin van het Stadhuis aan de Coolsingel. De tuin is van zichzelf al prachtig, maar in de wintermaanden nog net een tikkeltje extra. Dan is de tuin namelijk prachtig verlicht vanwege de feestdagen.

 

MyLife Rotterdam aan de Maas
Tijdens onze route langs de Maas gaan we een kijkje nemen bij MyLife Rotterdam: de gezelligste fitnessfamilie. Op deze prachtige locatie aan het water met adembenemend uitzicht kun je zeven dagen in de week genieten van een superleuke sportschool.

 

Atoomschuilkelder
Een stukje historie mag uiteraard niet ontbreken tijdens onze wandeling door Rotterdam. We gaan een kijkje nemen bij een atoomschuilkelder uit de Koude Oorlog. Een zeer bijzondere locatie waar je normaal gesproken niet zomaar kunt komen.

 

Remastered Experience
Tijdens deze Rotterdam Night Walk loop je langs Europa’s grootste indoor LED-scherm. Deze digital art experience is te vinden onder de Erasmusbrug. Een super tof effect en zeker de moeite waard om na de wandeling nog eens terug te keren.

 

Waalse Kerk
Centraal gelegen in Rotterdam staat de Waalse Kerk. Een populaire locatie voor huwelijken, bijeenkomsten en concerten, maar uiteraard ook één van de locaties die we bezoeken tijdens de Rotterdam Night Walk.

 

Ballentent
De Ballentent is een écht Rotterdams Café. De inrichting, sfeer en kwaliteit maakt van de Ballentent een echte Rotterdamse havenkroeg. De Ballentent ligt aan de Parkkade en is de perfecte locatie voor een lekker hapje (lees: balletje) en drankje.