Inschrijving tweede editie Rotterdam Night Walk geopend

images

Op maandagavond 27 december vindt de tweede editie van de Rotterdam Night Walk plaats. De Rotterdam Night Walk is een unieke avondwandeling van circa 6 of 12 km die loopt door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse binnenstad. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

De wandeltocht
De wandeling start om 18.30 uur, wanneer het net donker begint te worden. De route start op Binnenrotte en leidt deelnemers langs diverse Rotterdamse highlights, straten in kerstverlichting, lichtelementen en muziekpunten door de Rotterdamse binnenstad. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Stichting Vrienden van het Sophia
Dit jaar neemt de Stichting Vrienden van het Sophia een belangrijke plek in bij het evenement. Alle deelnemers van de Rotterdam Night Walk kunnen bij hun inschrijving geld doneren aan het kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen. Samen zetten zij zich in voor de realisatie van een speciaal kindvriendelijk inspanningslab, waar deze kinderen optimale begeleiding krijgen om na een ingreep een maximale conditie en spierkracht op te bouwen. Een goede fysieke fitheid is belangrijk voor iedereen, maar van levensbelang voor kinderen met aandoeningen aan het hart, de longen of luchtwegen.

Inschrijven
De Rotterdam Night Walk is het perfecte gezinsuitje op Derde Kerstdag. Er is een speciaal tarief voor kinderen, bovendien kunnen kinderen tot 6 jaar gratis deelnemen. Schrijf je hier in.