Inschrijving tweede editie Rotterdam Night Walk geopend

images

Op dinsdagavond 27 december vindt de tweede editie van de Rotterdam Night Walk plaats. De Rotterdam Night Walk is een unieke avondwandeling van circa 6 of 12 km die loopt door de sfeervolle, verlichte straten van de Rotterdamse binnenstad. Een bijzondere gelegenheid voor wandelliefhebbers om in beweging te zijn.

De wandeltocht
De wandelingen starten om 18.00 en 18.30, wanneer het net donker begint te worden. De route start op Binnenrotte en leidt deelnemers langs diverse Rotterdamse highlights, straten in kerstverlichting, lichtelementen en muziekpunten door de Rotterdamse binnenstad. Samen met het entertainment langs het parcours moet dit zorgen voor een unieke en sprookjesachtige belevenis door de stad. Deelnemers ontvangen naast een startbewijs en verzorging onderweg, ook een mooi aandenken bij de finish.

Stichting Vrienden van het Sophia
Ook dit jaar kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Rotterdam Night Walk het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen in het Sophia Kinderziekenhuis. Zo’n 1 miljoen Nederlanders krijgen in hun leven te kampen met een zeldzame aandoening. Een groot deel daarvan (80%) betreft kinderen. Er zijn meer dan 7000 zeldzame ziekten bekend, waarvan de meeste aandoeningen erfelijk of aangeboren. Veel van deze aandoeningen zijn bij artsen onbekend. Help je mee om deze grote groep kinderen te helpen door het Centrum voor Zeldzame Aandoeningen te steunen. Zo kan er meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk gemaakt worden en kunnen we zeldzame ziekten meer bekendheid geven.

Inschrijven
De Rotterdam Night Walk is het perfecte gezinsuitje op Derde Kerstdag. Er is een speciaal tarief voor kinderen, bovendien kunnen kinderen tot 6 jaar gratis deelnemen. Schrijf je hier in.