Route voert door kerken en Stadhuistuin

images

Ben je ook zo benieuwd wat je op 27 december allemaal kunt verwachten tijdens de eerste editie van de Rotterdam Night Walk? Tijdens de Rotterdam Night Walk geniet je al wandelend van de gezellige en sfeervolle binnenstad van Rotterdam. Op zowel de route van 6 km als die van 12 km kun je onderweg een aantal gezellige muziekpunten verwachten. Een tipje van de sluier? Wat dacht je van een draaiorgel, een violist, accordeonist, gitarist, organist en zelfs een heuse blaaskapel. Gezelligheid gegarandeerd! 

Een aantal bijzondere locaties stellen hun poorten speciaal open voor de Rotterdam Night Walk. Al eerder maakten we bekend te zullen starten vanaf het gezellige IJsvrij Festival en dat De Markthal speciaal voor ons haar deuren later sluit. We kunnen hier een tweetal bijzondere locaties aan toe voegen. Om geheel in kerstsferen te blijven openen op derde Kerstdag een tweetal kerken haar deuren voor de Rotterdam Night Walk. Een verborgen pareltje bij het Museumpark is de Kathedraal van de Heilige Nikolaas en tijdens de Rotterdam Night Walk krijg je de kans om deze bijzonder Kathedraal van binnen te bewonderen! Ook de Waalse Kerk Rotterdam maakt onderdeel uit van het parcours. Hier is bovendien een stempelpost waar je lekker op kunt warmen en kunt genieten van de muziek uit het orgel. Ooit in de stadhuistuinen geweest? Normaal niet toegankelijk voor bezoekers, wel straks op 27 december voor deelnemers van de Rotterdam Night Walk. Het belooft al met al een hele bijzonder wandeling door Rotterdam te worden. De komende weken maken we het parcours verder bekend!

Nog niet ingeschreven? Al meer dan 1000 wandelaars gingen je voor. Wacht niet te lang met inschrijven er zijn namelijk maar een beperkt aantal startbewijzen beschikbaar!