Inschrijven

Kom op derde kerstdag lekker in beweging en maak een mooie en gezellige avondwandeling door de sfeervolle verlichte straten van Rotterdam-West. Kies uit een route van circa 7 of 12 km en geniet samen met vrienden, familie of collega's van de sfeervolle avondwandeling in kerstsferen met winterse lekkernijen en gezellige muziek.   

INDIVIDUELE INSCHRIJVING - UITVERKOCHT

De Rotterdam Night Walk 2023 is uitverkocht! Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor deze editie. 

Je kunt bij de Rotterdam Night Walk kiezen tussen twee afstanden: de 7 km of de 12 km. De startwave met de bijbehorende starttijd is afhankelijk van de afstand die je kiest. Het is mogelijk om op de dag zelf nog te wisselen van afstand, dit hoef je niet door te geven aan de organisatie. Houd er bij het wijzigen van de afstand wel rekening mee dat dit invloed heeft op de starttijd.  

De inschrijving voor de derde editie van de Rotterdam Night Walk bedraagt €22,-. Kinderen van 0 t/m 5 jaar kunnen gratis deelnemen aan het evenement en hoeven niet aangemeld te worden via het inschrijfformulier. Kinderen tussen de 6 en 11 jaar profiteren van een voordeliger tarief van €5,50. 

INBEGREPEN BIJ JE INSCHRIJVING

Sfeervolle avondwandeling met entertainment onderweg
Wandelkaart (keycord met stempelkaart)

Diverse versnaperingen onderweg

Unieke pin na afloop als aandenken
   

WANDELKAART THUISSTUREN

Wanneer je je vóór 29 november inschrijft voor de Rotterdam Night Walk kun je kiezen om jouw wandelkaart thuis te laten sturen voor €3,50. De wandelkaart wordt dan in de week voor het evenement geleverd op de mat bij jou thuis! Let op: wandelkaarten kunnen niet naar buitenlandse adressen worden opgestuurd. 

Heb je je na 29 november ingeschreven of kies je er tijdens het inschrijven niet voor om jouw wandelkaart thuis te laten sturen? Dan kun je de wandelkaart ophalen op woensdag 27 december vanaf 16.00 uur op vertoon van jouw afhaalbewijs. Deze ontvang je in de week voor het evenement per e-mail. 

 

ROTTERDAM NIGHT WALK MUTS 

Speciaal voor deze editie hebben we een Rotterdam Night Walk muts ontwikkeld! Met deze muts ben je helemaal klaar voor de winter. Er is een mooi design in geborduurd. Als je deze besteld hebt, is de muts voordat je de wandeling begint op te halen bij de wandelkaarten. 

 

GOEDE DOEL

Dit jaar kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk in actie komen voor de Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Op deze pagina kun je meer lezen.

GROEPSINSCHRIJVING - UITVERKOCHT

De Rotterdam Night Walk 2023 is uitverkocht! Het is niet meer mogelijk je in te schrijven voor deze editie. 

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven!

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Door inschrijving met een groep verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden voor groepen.