Inschrijven

Kom op derde kerstdag lekker in beweging en maak een mooie en gezellige avondwandeling door de sfeervolle verlichte straten van Rotterdam. Kies uit een route van circa 6 of 12 km en geniet samen met vrienden, familie of collega's van de sfeervolle avondwandeling in kerstsferen met winterse lekkernijen en gezellige muziek.   

INDIVIDUELE INSCHRIJVING

 Je kunt je inschrijven voor 6 of 12 km. Deelnemers ontvangen een stempelkaart met keycord. Het is mogelijk om op de dag zelf te wisselen van afstand. Dit hoef je niet door te geven aan de organisatie.

 

INBEGREPEN BIJ JE INSCHRIJVING

Sfeervolle avondwandeling met entertainment onderweg
Startbewijs (keycord met stempelkaart)

 Diverse versnaperingen onderweg

Unieke pin na afloop als aandenken
   

GROEPSINSCHRIJVING

Wil je met een groep meedoen en tegelijk starten? Je kunt je ook als groep (minimaal 10 tot maximaal 50 personen) inschrijven!

 

Algemene voorwaarden

Door inschrijving verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden.

Door inschrijving met een groep verklaar je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden voor groepen.

 

Goede doel

Ook dit jaar kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk in actie komen voor de Stichting Vrienden van het Sophia. Hiermee steunt de Rotterdam Night Walk het Kinderthoraxcentrum in het Sophia Kinderziekenhuis. Hier worden kinderen behandeld met ernstige aandoeningen aan het hart, de longen en luchtwegen. Lees hier meer.

Rotterdam Night Walk 2022 groot succes!

De tweede editie van de Rotterdam Night Walk was een groot succes. 3.000 wandelaars genoten van een prachtige wandeling.