Event info

Op deze pagina vind je alle informatie over de Rotterdam Night Walk op woensdagavond 27 december. 

De Rotterdam Night Walk op woensdagavond 27 december is een sfeervolle avondwandeling door Rotterdam-West in kerstsferen. Je ontdekt Rotterdam op een nieuwe manier en wordt verrast door een kijkje bij bijzondere locaties. Terwijl je lekker beweegt tijdens de drukke feestdagen ontdek je de kerstsfeer en muziek langs het parcours. Het is dus de perfecte gezinsbesteding of een leuk avondje uit met vrienden! 

Deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen en wordt in aanloop naar het evenement aangevuld. 

PROGRAMMA 

TIJD ACTIVITEIT
16.00 tot 19.00 uur Ophalen wandelkaarten
17.30 tot 17.45 uur Starttijd 12 km - wave 0
17.45 tot 18.00 uur Starttijd 12 km - wave 1
18.00 tot 18.15 uur Starttijd 12 km - wave 2
18.15 tot 18.30 uur Starttijd 12 km - wave 3
18.30 tot 18.45 uur Starttijd 7 km - wave 1
18.45 tot 19.00 uur Starttijd 7 km - wave 2
19.00 tot 19.15 uur Starttijd 7 km - wave 3
22.45 uur Uiterlijke finishtijd


Het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

 

BEREIKBAARHEID

Wij adviseren deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te reizen naar de start- en finishlocatie, het Lloyd Multiplein. Deze locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer middels de tram. Je kunt hiervoor het beste navigeren naar de tramhaltes Schiemand of Oostkousdijk. Kijk op 9292.nl voor meer informatie. 

Kom je met de fiets naar het Lloyd Multiplein? Dan is er plek aan de rand van het plein om jouw fiets neer te zetten. Houd er rekening mee dat dit geen bewaakte fietsenstalling is en dat het stallen van de fiets op eigen verantwoordelijkheid is. 

Kom je toch met de auto? Dan kun je parkeren in de parkeergarage van Q-park Schiecentrale of Bigshops Parkboulevard. 

WANDELKAART THUISSTUREN

Wanneer je je vóór 29 november inschrijft voor de Rotterdam Night Walk kun je kiezen om jouw wandelkaart thuis te laten sturen voor €3,50. De wandelkaart wordt dan in de week voor het evenement geleverd op de mat bij jou thuis! Let op: wandelkaarten kunnen niet naar buitenlandse adressen worden opgestuurd. 

Heb je je na 29 november ingeschreven of kies je er tijdens het inschrijven niet voor om jouw wandelkaart thuis te laten sturen? Dan kun je de wandelkaart ophalen op woensdag 27 december vanaf 16.00 uur op vertoon van jouw afhaalbewijs. Deze ontvang je in de week voor het evenement per e-mail. 

 

GOEDE DOEL

Dit jaar kunnen de deelnemers van de Rotterdam Night Walk in actie komen voor de Stichting Jarige Job. In Nederland zijn er ieder jaar kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Op deze pagina kun je meer lezen.

 

PARCOURS EN LOCATIES

De derde editie van dit spectaculaire evenement in Rotterdam staat garant voor een ware wandelbelevenis in het donker! We hebben een aantal dingen aangepast ten opzichte van de vorige editie. De start- en finishlocatie is op het Llyod Multiplein en we ontdekken Rotterdam-West. Ben je al nieuwsgierig? Bekijk dan snel de routekaart hiernaast of de locaties op deze pagina.