Profiteer van acties met jouw deelname

Bij je deelname aan de Rotterdam Night Walk ontvang je op vrijdagavond 27 december jouw persoonlijke stempelkaart. Op vertoon van deze stempelkaart profiteer je van de volgende acties:

  • Gratis schaatshuur bij het IJsvrij Festival (geldig van 27 december 2019 t/m 12 januari 2020)
  • 25% korting op het Maritiem Museum (geldig van 6 t/m 31 januari 2020)

 

 

25% korting op het Maritiem Museum voor deelnemers van de Night Walk

In het Maritiem Museum Rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Ga mee op reis door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. Luister naar verhalen, bewonder topstukken uit onze vooraanstaande collectie of doe mee aan een van de vele activiteiten.

Het museum ligt in de oudste en grootste museumhaven van Nederland waar je op historische schepen en kranen beleeft hoe de wereldhaven Rotterdam op déze plek begon.

Deelnemers van de Night Walk Rotterdam ontvangen 25% korting op hun entreeticket op vertoon van hun Night Walk stempelkaart aan de kassa van het museum. Deze korting is geldig van 6 t/m 31 januari. Op www.maritiemmuseum.nl vind je het actuele programma van de tentoonstellingen en evenementen. En voor wie geen blaren meer heeft van de Night Walk: elke dag zijn er gratis instap-rondleidingen door de museumhaven!

Geldig van 6 januari t/m 31 januari 2020

 

 

Gratis schaatshuur bij het IJsvrij Festival voor deelnemers Rotterdam Night Walk

Bij het IJsvrij Festival kun je schaatsen op de romantische ijsbaan, drink je warme chocolademelk, eet je een echte Zweedse hotdog en geniet je van het culturele programma vol met muziek en theater. Denk aan een curling competitie, een silent disco avond of Maas on ice: een Silent disco workshop voor kinderen van Maas Theater en Dans.

Voor het derde jaar op rij vindt IJsvrij Festival plaats, dit keer op een nieuwe locatie: midden in Rotterdam Centrum, op Plein 1940.

Deelnemers van de Rotterdam Night Walk profiteren van gratis schaatshuur voor de schaatsbaan op vertoon van hun Night Walk stempelkaart. Op www.ijsvrij.nl vind je de actuele agenda met alle activiteiten.

Geldig van 27 december 2019 t/m 12 januari 2020